Beste Datingsite

Beste Datingsite

Wat is de beste datingsite in België? 

Moeilijk om te zeggen en vooral afhankelijk van wat je doel en leeftijd is.

Ben je nog jong en ga je nog veel uit? Doe je het meer voor het plezier en als er dan toch iemand naar je smaak tussenzit, waarom dan niet? Dan zouden wij de sociale ontmoeting apps als Tinder of Happn aanraden.

Ben je wat ouder, wil je wat meer naar inhoud zoeken dan is een betalende optie misschien beter. Toch vinden wij dat dating vandaag veel te duur is.

Wetenschappers geven duidelijk aan dat online dating goed is voor mensen te leren kennen, maar dat het belangrijk is zo snel mogelijk over te gaan naar echte ontmoetingen.

Daarom adviseren wij mensen in het echte leven te ontmoeten. Is het in een single organisatie, in het verenigingsleven, tijdens een hobby of een speeddate initiatief.

En waarom niet bij ons?

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wij werken met een online platform waarbij je gematched wordt op basis van veel interesses. Op basis daarvan worden je beste matches voorgesteld.

Daarna kan je zelf bepalen of je de voorgestelde matches wilt ontmoeten ofniet.

Op termijn willen wij ook werken met slow datings waarbij mensen elkaar een aantal keer zien (ongeveer 5 maal). Mensen hebben voor ongeveer een half uur contact.

Wij proberen mensen zoveel mogelijk samen te zeggen zodanig de kans op een leuke tijd zo groot mogelijk is. Van onaangenaam stiltes geen probleem dus!

Als kers op de taart krijg je er een gratis e-learning en/of webinar bovenop dat je meer belezen zal maken over wat partnervoorkeuren zijn, wat relatietevredenheid is en zoveel meer.

Ben je nieuwsgierig genoeg geworden om een infosessie mee te volgen? Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
beste datingsite
Artikel naam
beste datingsite
Beschrijving
Wil je weten wat de beste datingsite is in België? Date A Mate deed onderzoek en kwam met verassende resultaten. Date A Mate is er voor jou!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo