Blind daten Antwerpen

Blind daten Antwerpen 

Bij Date A Mate kan je blind daten in Antwerpen, maar voor ons is die blind date niet zo een verassing meer. Waarom niet? Wij proberen namelijk te matchen zodanig die blind date van jullie een positieve ervaring wordt! 

Zoek je een leuke blind date ervaring in Antwerpen? Dan ben je bij Date A Mate aan het juiste adres!

Wij vonden namelijk dat er best wat nadelen waren aan de huidige dating wereld en besloten dan maar het heft in handen te nemen.

Bij ons ben je dus geen fortuin kwijt, krijg je tijd om mensen te leren kennen en wordt er naar ontmoetingen wel wat gestuurd zodanig er voldoende raakpunten zijn en jullie qua persoonlijkheid ook goed passen. 

Waag je kans en schrijf je in voor een infosessie om meer over onze werking te weten te komen! 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Blind daten kan je bij ons in groep of 1 op 1 doen. 

Wij begrijpen dat sommige mensen liever wat in anonimiteit in de groep willen opgaan, terwijl andere veel meer tot hun recht komen in een 1 op 1 ontmoeting.

Bij ons minstens 5 activiteiten met een maximum van 14 personen. Pas na deze 5 ontmoetingen (waarbij je met elke deelnemer minstens een half uur conversatie gehad hebt) beslis je wie je terug wilt zien.

Schrikt het je af om 5 keer met ons op pad te gaan?

Ten eerste hebben wij de mensen geselecteerd en laten wij groepen pas vertrekken als wij er zeker van zijn dat er een mogelijke klik is.

Ten tweede zal je altijd ook wel leuke activiteiten doen, op aangeven van jullie allemaal.

Je zal je heus vermaken!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Blind daten Antwerpen
Artikel naam
Blind daten Antwerpen
Beschrijving
Kom blind daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate: slow speeddating, wetenschappelijk en leuke activiteiten! Een aanrader!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo