Daguitstappen singles vrijgezellen alleenstaanden

Daguitstappen singles vrijgezellen alleenstaanden

 

Ben jij net als zovelen op zoek naar leuke daguitstappen voor singles alleenstaanden vrijgezellen? Dan ben je aan het juiste adres!  

Wij willen voor mensen van verschillende leeftijdscategorieën daguitstappen organiseren waarbij niet enkel de mensen leuk zijn, maar ook de uitstappen zelf.

Je gaat daarnaast enkel op stap met mensen die persoonlijk aan je gekoppeld zijn en die je een aantal keer zult zien op verschillende momenten. Zo bouw je echt een band op met deze maand en is de kans groter op een nieuwe partner of vrienden.

Wij zijn dit initiatief gestart omdat we niet helemaal eens zijn met hoe de datingmarkt er op dit moment uitziet. Teveel vluchtige contacten, te duur, te oppervlakkig en te weinig op basis van wetenschappelijke inzichten.

Wij varen een andere koers en hopen dat jullie ons in deze trip volgen! 

Leer je nieuwe liefde kennen, ontmoet nieuwe vriendschappen en schrijf je in bij Date A Mate. 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat ligt er op je bord als je je inschrijft bij ons?

We beginnen het traject altijd met een infosessie. Ook dit is iets anders dan de meeste datingbureaus. We vinden dit belangrijk omdat we willen dat jullie zich vertrouwd voelen in onze organisatie en omdat we ook willen weten wie jij als persoon bent en waarom je je inschrijft.

Na de infosessie beslis je zelf of je verder wilt gaan. 

Een volgende stap in het proces is dat wij willen dat je wat inzichten opdoet over relatievoorkeuren en relatietevredenheid. In combinatie met de theorie en de vragenlijsten zal je veel over jezelf te weten komen en zo ook ons algoritme die je op basis van de vragenlijsten zal koppelen met andere mensen die een partner zoeken.

Daarna komen de momenten van de waarheid: je gaat op stap met je gekoppelde mensen. Dit gebeurt op basis van hoe jij je het meest comfortabel voelt. Dat kan een 1 op 1 dating zijn of in groep.

De 1 op 1 sessies worden al dan niet gefaciliteerd (dat bepalen jullie zelf). De groepssessies altijd.

Het groepstraject omvat 5 activiteiten welke jullie als groep zelf vormgeven door jullie interesses op te geven. Na deze 5 activiteiten geef je aan wie je nog verder wilt ontmoeten.

Klinkt dit fantastisch voor je?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Daguitstappen singles vrijgezellen alleenstaanden
Artikel naam
Daguitstappen singles vrijgezellen alleenstaanden
Beschrijving
Op zoek naar daguitstappen voor singles vrijgezellen alleenstaanden? Probeer eens bij Date A Mate, een datingburea op maat!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo