Daten Antwerpen

Daten Antwerpen

 

Vind je ook niet dat het tijd is voor een nieuw initiatief om te daten in Antwerpen? Wij wel!

Wij vinden namelijk dat er te weinig mogelijkheden zijn om echt een goede partner te vinden.  

Er zijn wel een aantal speeddating initiatieven en single bedrijven, naast relatiebureaus en heel veel mogelijkheden op de online dating markt. 

Maar altijd zijn er wel wat nadelen aan verbonden. Het is vaak duur, of heel snel, het is vaak op toeval of er wordt zelfs gebruikt gemaakt van fake profielen om mensen te lokken.

Wij proberen een niche speler te zijn die al deze nadelen niet heeft! 

Budgetair, trage ontmoetingen, leuke activiteiten en gematched aan elkaar? Klinkt dat niet goed!

Stop met swipen op Tinder en probeer ons concept uit!

Laat je stoere zelve zien, kom uit die comfort zone en wie weet verandert je leven wel compleet met een partner aan je zijde! 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe gaan wij te werk ?

Wij zouden graag eerst een grote poule en netwerk maken. Om dit allemaal te beheren en te beheersen willen wij mensen laten inschrijven op een online platform waarna de beste matches elkaar kunnen ontmoeten als ze beiden toestemming geven.

Daarna hopen wij op termijn ook over te kunnen gaan naar slow speeddatings. Wat houdt dit in?

Een eerste belangrijke bouwsteen is dat wij niet houden van snel snel elkaar leren kennen en dan voorkeuren opgeven. Mensen moeten elkaar terug op een trage manier leren kennen. En dan pas een keuze manier. Wij doen dus aan slow daten.

Je besteedt geen 5 minuten per persoon aan iemand, maar minstens een half uur. En je ziet elkaar ook meerdere keren (zo een 5 keer) op verschillende dagen. Je kan toch altijd eens een slechtere dag hebben, niet?

De mensen waar je mee in contact komt, zijn – weliswaar binnen onze pool – aan je gematched. Er zouden dus zeker raakpunten moeten zijn!

Vooraleer je ontmoetingen hebt, zal je ook wat meer kennis opstekken over liefde, vriendschap en partnervoorkeuren door middel van een e-learning en/of webinar.

Hou je vooral van 1 op 1 dating? Dat kan!

Kom je wel los, maar op een wat trager tempo? Geen probleem.

Word je graag ineens in een groep gesmeten? Ook dat kan, maar wij houden het wel beperkt (maximum 14 personen).

Hebben wij je overtuigd?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Daten Antwerpen
Artikel naam
Daten Antwerpen
Beschrijving
Kom daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate: slow speeddating, wetenschappelijk en leuke activiteiten! Een aanrader!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo