Dating 50 60 70 plus+ matching

Dating 50 60 70 plus + matching

Als je 50 60 70 plus + bent en je bent nog vrijgezel, is het tijd dat je aan dating begint te doen! Laat de matching maar aan ons over! Samen activiteiten doen en genieten van elkaar is toch leuker dan alleen?!

Ben je na een scheiding alleen of ben je de ware nog niet tegen gekomen? Gun jezelf een nieuwe kans en schrijf je in voor een slow speed traject bij Date A Mate.

 Wij doen het net iets anders. Minder duur, minder vluchtig en matching op basis van eigen voorkeuren. Zo spendeer je zo weinig mogelijk energie in het zoeken naar mensen, maar zoveel mogelijk in het leren kennen van potentiële partners.

Kom dus uit je luie zetel en meld je aan. Misschien is deze kleine stap in je leven wel de beste die je ooit gemaakt hebt.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe gaan wij te werk met jou?

Allereerst starten wij met een infosessie. Hier kom je een beetje meer over onze organisatie en de trajecten te weten. Zo kunnen we aftasten of er een klik is tussen jou en de organisatie.

Ben je nog steeds overtuigd? Dan kan je kosteloos een e-learning krijgen over vriendschap en relaties en mag je ook kosteloos de vragenlijsten invullen. Je krijgt feedback over de vragenlijsten die voor jezelf ook interessant is!

Eens de data in het matchingsplatform staat, gaan wij aan de slag en proberen wij de beste profielen samen te zetten.

Komen er interessante matchings uit de data? Dan beginnen de eigenlijke dates.

Je kan kiezen tussen in groep of 1 op 1. Telkens zijn het wel slow speeddates. Dit houdt in dat ze op een rustiger tempo zijn en langer zodanig je elkaar beter leert kennen en meer bewust een keuze kan maken

Heb je er zin in gekregen? Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Dating 50 60 70 plus+
Artikel naam
Dating 50 60 70 plus+
Beschrijving
Ben je 50-60-70 plus + en wil je op dating? Kom dan dan daten bij Date A Mate. Slow speeddating, wetenschappelijk en leuke activiteiten! Een aanrader!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo