Dating Antwerpen

Dating Antwerpen

 

Het is tijd voor een nieuw initiatief in de dating wereld in Antwerpen! Eigenlijk vinden wij dat er te weinig is om echt een goede kans te wagen.

Er zijn een aantal speeddating initiatieven, relatiebureaus en een overvloed aan online daten. Maar of het is te duur, of het is te vluchtig, of er wordt niet gematched of er zijn fake profielen. Het is altijd wel iets! Vandaar lijkt ons concept een ideale aanvulling op het al bestaande.

Wij proberen democratisch te zijn, traag maar goed en proberen de wetenschap ook in onze matching te steken.

Doe dus je telefoon weg (want online dating werkt veel minder dan je denkt) en kom daten via Date A Mate. 

Probeer eens iets nieuws, kom uit je comfort zone en wie weet beklaag je je die ‘kleine’ stap nooit meer!

 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe is onze werking?

In de eerste fase willen wij een combinatie doen van online dating en de diensten van een relatiebureau. Jullie komen op een online platform terecht – na intake – waarna de beste matches voorgesteld worden.

Hierna hebben jullie de keuze om af te spreken ofniet. Geven beide mensen aan dat jullie elkaar willen ontmoeten dan geven wij aan elkaar jullie gegevens vrij.

Op termijn hopen wij naar slow speeddating te gaan. Slow speeddating houdt in dat alles rustig en trager verloopt. Geen 5 minuten per persoon, maar minstens een half uur per persoon. En dit een aantal keer op verschillende dagen. Zo kom je echt te weten of iemand al dan niet bij je past en volg je veel minder je vooroordelen.

Daarnaast zou het moeten dat de mensen die in je groep zitten je genegen zijn. Wij proberen immers groepen samen te zetten die bij elkaar passen. Dit doen wij aan de hand van vragenlijsten. 

Zelf leer je ook redelijk wat over liefde, vriendschap en partnervoorkeuren aan de hand van een webinar en/of e-learning.

Wij proberen ook rekening te houden met de manier hoe je mensen wilt leren kennen en welke activiteiten je graag doet. Zo kan je zowel 1 op 1 daten bij ons als in groep. En de activiteiten? Die komen op basis van jouw input. Wij organiseren namelijk activiteiten na we aan u gevraagd hebben wat je graag zou willen doen. 

Wij staan erop ook niet te grote groepen samen te brengen zodat je mogelijk het overzicht kwijt raakt. 

Klinkt dit allemaal aanlokkelijk?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Dating Antwerpen
Artikel naam
Dating Antwerpen
Beschrijving
Heb je de dating diensen van Date A Mate in Antwerpen al eens uitgeprobeerd? Slow speeddating, wetenschappelijk en leuke activiteiten! Een aanrader!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo