dating cafe Antwerpen

dating café Antwerpen 

Is er een dating café voor singles in Antwerpen? Zover tot ons ter oren gekomen is niet echt. Weinige cafés ontpoppen zich echt als een plaats voor singles om te daten. Je moet het dus allemaal op eigen houtje doen.

Date A Mate is er om je hierin te begeleiden. In plaats van op stap te gaan en de kroegen af te schuimen op zoek naar relatiemateriaal, kan je je even goed gewoon inschrijven bij Date A Mate om je zoektocht daar verder te zetten. 

Laten we het café gewoon in onze groepstrajecten binnen brengen en kunt rustig iets drinken, terwijl je leuke singles kunt leren kennen.

Het leuke daarbovenop is dat je gematched bent aan de mensen die je ontmoet dus ook geen oppervlakkige, toevallige ontmoetingen maar waar voor je geld!

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat houden de trajecten bij Date A Mate in?  

Wij hebben een aantal waarden waar we niet van afwijken. Zo is er bij ons steeds een infosessie om onszelf beter te kunnen voorstellen, alsook de gelegenheid te geven om jouw vragen allemaal te beantwoorden.

Heb je na de infosessie nog steeds een goed gevoel en wil je het traject verder zetten? Dan ben je welkom op ons matchingsplatform!

Het matchingsplatform wordt voorafgegaan door een e-learning en/of webinar.

Dit met de bedoeling jullie zo goed mogelijk de vragenlijsten te laten invullen, maar ook om jullie wat meer bij te brengen over verliefdheid en liefdesprocessen.

Laten we de vragenlijsten zonder deze e-learning invullen, dan vrezen we ervoor dat je bepaalde aspecten van jezelf nog niet helemaal kent en je daardoor minder goed de vragenlijsten kan invullen. Dit heeft dan weer tot gevolg dat je veel minder goed gematched zal kunnen worden door het algoritme op het matchingsplatform.

Na de vragenlijsten op het matchingsplatform zal het algoritme er voor jou de beste matches uitnemen en is het daten geblazen!

Tijdens het daten heb je 2 opties: ofwel doe je dit in groep ofwel doe je dit in 1 op 1 trajecten. De groepstrajecten bestaan uit 5 ontmoetingen met een beperkte groep. Op de ontmoetingen kom je telkens dezelfde mensen tegen.

Per potentiële partner heb je een individueel moment van een half uur.

Na deze 5 ontmoetingen geeft iedereen aan wie wie nog wilt zien en spelen wij de gegevens door. Dit noemen wij dus slow speeddating.

Reden: mensen moeten tijd nemen om elkaar terug te leren kennen, anders zijn we te weinig bewust bezig.

Spreekt dit concept je aan en wil je de volgende stap nemen? 

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
dating café Antwerpen
Artikel naam
dating café Antwerpen
Beschrijving
Is er een dating café in Antwerpen? Waarom niet ons eigen dating café momenten organiseren bij Date A Mate? Wij organiseren slow speeddates!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo