dating evenementen events

dating evenementen events

 

Op zoek naar dating evenementen/events? Wat dacht je van je aan te melden bij Date A Mate?

Waag je kans bij Date A Mate en kom je levenspartner of nieuwe goed vrienden tegen!

Onze dienstverlening is net iets anders dan de reeds beschikbare dating initiatieven. Een betaalbare optie, waar we liever te traag dan te snel werken en waar wetenschap de basis is. Bovendien ben je voordien gematched waardoor de kans op prettige ontmoetingen groter is.

Activiteiten zijn op maat en niet standaard georganiseerd wat het nog leuker maakt!

Zet je schroom opzij en schrijf je vandaag nog in! 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat houdt het traject van Date A Mate in?

In eerste instantie geef je je beschikbaarheden door voor een infosessie. Deze is bedoeld om de organisatie wat beter te leren kennen en voor ons om jou als persoon beter te leren kennen. 

Beslis je hierna om verder te doen dan sturen wij jou een webinar en/of e-learning door. Deze heeft de bedoeling om kennis en  inzichten door te geven. Dit is belangrijk voor de tweede fase, het invullen van de vragenlijsten.

Bij de vragenlijsten worden de wetenschappelijke inzichten op jou toegepast. Jij vult ze in, de data komt in het matchingsplatform en je wordt gekoppeld aan je beste matches.

Als laatste fase is er de ontmoetingsfase. Je kan kiezen uit 1 op 1 datings of groepsdatings.

We willen namelijk dat je je zo goed mogelijk voelt tijdens je ontmoetingen.

Sommige mensen zijn meer in hun element in 1 op 1 interacties, anderen voelen zich als een vis in het water in groep. Aan jou de keuze!

In groep kom je elkaar op 5 verschillende momenten tegen. Je ontmoet elke potentiële partner/vriend voor minstens een half uur.

Na 5 ontmoetingen geef je dan te kennen wie je nog verder wilt zien!

Probeer het uit en schrijf je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
dating evenementen events
Artikel naam
dating evenementen events
Beschrijving
Neem deel aan dating evenementen/events voor single alleenstaanden vrijgezellen in Antwerpen met de diensten van Date A Mate. Plezier verzekerd!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo