Dating singles vrijgezellen alleenstaanden Antwerpen

Dating singles vrijgezellen alleenstaanden Antwerpen

 

Aan allen die zoeken naar dating mogelijkheden voor singles vrijgezellen alleenstaanden in Antwerpen: zoek niet verder! Date A Mate is er om je te helpen!

Uit onvrede met wat er momenteel op de markt is, starten wij ons eigen datignbureau.

Er zijn zeker voldoende initiatieven zoals speeddating, datingbureaus en enorm veel mogelijkheden aan online daten.

We vinden echter altijd dat er iets is wat ons stoorde: of het is te duur, of het gaat allemaal te snel of er zitten te weinig echte profielen op. Bovendien hadden wij – als wij naar initiatieven gingen – vaak het gevoel dat ik niet goed wist waarom ik nu precies deze mensen ontmoeten. Gewoon omdat ze zich per toeval op hetzelfde moment inschrijven.

Liefde is veel meer dan dat en verdient ook veel meer aandacht!

Vandaar een ander model: democratisch, rustig en slow, integratie van de wetenschap en een matchingsformule.

Doe eens zot en schrijf je dus in voor een infosessie. Je verliest er immers niets mee! Alles is gratis tot de effectieve dating start.

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat zijn de verschillende stappen?

Zoals reeds vermeld geef je eerst je interesse aan door je in te schrijven voor de infosessie.

Op de infosessie leggen wij alles nog eens uit zodat je weet aan wat je je kan verwachten en omdat wij het ook belangrijk vinden een eerste kennismaking te hebben.

Zit het gevoel zowel bij jou als bij ons goed dan gaan we verder en kom je op het matchingsplatform. Daarnaast krijg je gratis en voor niets een e-learning en/of webinar die je kan bekijken en die een korte schets geeft over wetenschappelijke studies over partnervoorkeuren en relatietevredenheid.

Eens je deze bekeken hebt, wordt het tijd om de vragenlijsten in te vullen zodanig het matchingsalgoritme aan de slag kan gaan.

Eens de matching gebeurt is bekijken wij welke voorkeuren jij hebt om te daten (1 op 1 of in groep) en wie jou matches zijn.

1 op 1 dating kan gefaciliteerd worden of niet, groepsdating wordt altijd gefaciliteerd.

Het traject van de groepsdating houdt in dat je een 5 tal sessies hebt met verschillende potentiële partners die uit het matchingsysteem komen. Je zal in een groep van ongeveer 14 mensen daten. Per sessie spreek je elke potentiële partner een half uur.

Komt dit binnen als zoete koek? 

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Dating singles vrijgezellen alleenstaanden Antwerpen
Artikel naam
Dating singles vrijgezellen alleenstaanden Antwerpen
Beschrijving
Heb je de dating diensen van Date A Mate in Antwerpen voor singles vrijgezellen alleenstaanden al eens uitgeprobeerd? Probeer eens bij Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo