Datingbureau Antwerpen

Datingbureau Antwerpen

 

Zoek je een datingbureau in Antwerpen? Waarom niet eens proberen bij Date A Mate? 

Wij doen het iets anders dan andere datingbureaus. Vaak heb je ofwel datingbureaus die zich vooral specialiseren in single events te organiseren of datingbureaus die zich vooral specialiseren in koppeling van mensen. Wij doen het beide!

En bovendien houden wij de prijs bewust laag, terwijl je ook nog eens vanalles leert over partnervoorkeuren en relatietevredenheid! Kan het nog beter?

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe wij dit proberen te bereiken? De eerste stap in het Date A Mate traject is door een persoonlijke aanpak. Wij willen iedereen namelijk gezien hebben vooraleer ze in een dating traject stappen. Wij organiseren dan ook infosessies (online of offline waar je jezelf voor kan inschrijven).

Heb je na de infosessie nog steeds een goed gevoel bij ons? Dan kan je verder gaan en je aanmelden voor het matchingsplatform. Daarnaast krijg je een gratis e-learning en webinar die je kan bekijken.

Op basis van deze webinar en/of e-learning vul je vragenlijsten in die ons in staat stellen om je beter te kunnen koppelen op het matchingsplatform.

Hoe je mensen wil ontmoeten hangt van jou af. Dat kan een 1 op 1 dating zijn of ook in groep. Jij kiest!

De 1 op 1 datings hoeven niet gefaciliteerd te zijn (en dat merk je ook aan de prijs). De groepsdatings zijn dat wel. Deze bestaan uit minstens 5 sessies waarbij je iedereen minstens een half uur kan spreken.

Zo kan je in alle eerlijkheid met jezelf en met je potentiële partners goede keuzes maken.

Wil je meer info of ben je overtuigd? Schrijf je in voor een infosessie.

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Datingbureau Antwerpen
Artikel naam
Datingbureau Antwerpen
Beschrijving
Ben je op zoek naar een dating in Antwerpen? Bekijk de dienstverlening eens van Date a Mate! Een combinatie van een datingbureau en speeddating!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo