Datingsites 50 60 70 + plus

Datingsites 50 60 70 + plus 

Zijn er datingsites specifiek gericht voor 50 60 70 + plus? Ja hoor, die zijn er. Zo zijn wij op het internet 50 plus tegengekomen en ook de grotere bureaus (elite dating, parship) richten zich naar de oudere bevolking.

Toch zijn er ook wel wat nadelen verbonden aan online dating. Ten eerste heb je achter je scherm meer een gevoel van veiligheid. Op zich goed, maar je leert elkaar ook niet echt kennen. Je zal altijd buiten moeten komen en elkaar in real life leren kennen. Bovendien is online daten echt verschrikkelijk duur. Wij vallen meestal nog altijd achterover als we de prijzen horen die gevraagd worden. En als klap op de vuurpijl hebben wij uit eigen ervaring gemerkt dat er ook nog eens een heel deel inactieve of fake profielen zitten.

Waarom niet gewoon een stap overslaan en meteen naar real life dating gaan? Zo weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe proberen wij voor jullie de beste dienstverlening op de markt te brengen?

Alles verloopt persoonlijk. Als je je aanmeldt krijg je een bevestigingsmail dat alles goed ontvangen is en nodigen wij je uit voor een infosessie enige tijd later. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we zien of we beiden verder in het traject willen.

Is dit het geval dan bieden wij met plezier onze e-learning en/of webinar aan. Deze is bedoeld om jij en je potentiële partners meer inzicht te geven in relatietevredenheid en partnervoorkeuren. Wij doen dit omdat we vinden dat er al heel veel geweten is over liefde, maar dat veel mensen dit niet weten en het niet tot de gewone bevolking komt.

Op basis van persoonlijke vragenlijsten en de data die het voortbrengt komt de data in het algoritme. Dit algoritme gaat bepalen op basis van de data aan wie je gekoppeld zal worden.

Na de koppeling beslis je of je in groep wilt verdergaan of liever 1 op 1 datings doet.

In groep zijn de ontmoetingen altijd gefaciliteerd, 1 op 1 heb je de keuze.

De ontmoetingen per groep zijn altijd meerdere ontmoetingen zodanig je van iedereen een redelijk accuraat beeld hebt en in eer en geweten kunt aangeven wie je nog verder wilt zien.

En bovenop dit alles zal je altijd leuke activiteiten doen omdat wij deze op maat van de groep aanbieden.

Redenen genoeg dus om je in te schrijven voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Datingsites 50 60 70 + plus
Artikel naam
Datingsites 50 60 70 + plus
Beschrijving
Zijn er datingsites voor 50-60 of 70 + plus bent? Wil je mensen leren kennen via slow speeddating of op een andere manier? Meld je dan hier aan!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo