Dinner diner dating

Dinner diner dating ​

 

Wie houdt er niet van op restaurant gaan? Een lekker stukje vlees of een goed gegrilde vis in de oven, we zouden er geen neen tegen zeggen.

En zeker als het aangevuld wordt met leuk gezelschap die aan je gekoppeld geweest is en waarbij de dinner datings een startpunt kunnen zijn van een nieuwe relatie of vriendschap.

Dinner datings zijn één van de mogelijke activiteiten die we voor jullie kunnen voorzien, maar dat beslissen jullie zelf.

Wij laten jullie namelijk kiezen welke activiteiten wij voor jullie voorzien. 

Dinner datings hoort bij onze groepstrajecten. Wij voorzien per groepstraject een vijftal ontmoetingen met een groep van maximum 14 personen.

Deze personen zijn gematched met elkaar op een matchingsplatform op basis van wetenschappelijke vragenlijsten.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat is de werkwijze die wij hanteren?

In eerste instantie word je uitgenodigd voor een infosessie nadat je zelf aangeeft of je interesse hebt. Voelen we een gemeenschappelijke klik dan gaan we naar fase 2 waarbij jullie worden toegelaten op het matchingsplatform.

In de tussentijd wordt er een e-learning/webinar naar jullie toegestuurd die jullie kunnen bekijken. Voor ons is dit belangrijk dat jullie dit doen omdat wij dan de overtuiging hebben dat jullie aan jezelf werken en dat jullie meer en meer inzichten krijgen over partnervoorkeuren en relatietevredenheid.

Lees je de e-learning en/of webinar niet dan zal je ook moeite hebben met het invullen van de vragenlijsten die ons in staat stellen je te koppelen met de mensen in onze database.

Na al deze fase is het uiteindelijk tijd voor de fase waar jullie naar uitgekeken hebben. De ontmoetingen zelf!

Je hebt de keuze uit 1 op 1 datings of datings in groep. Beslis je om de datings in groep te doen dan zal je 5 ontmoetingen voorgeschoteld krijgen waarbij je telkens een half uur met iedere deelnemer kan spreken.

Zie je dit zitten? Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Dinner Diner Dating
Artikel naam
Dinner Diner Dating
Beschrijving
Neem deel aan dinner dating in Antwerpen met de diensten van Date A Mate: slow speeddating, wetenschappelijk en leuke activiteiten!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo