Etentje voor singles vrijgezellen alleenstaanden

Etentje voor singles vrijgezellen alleenstaanden

 

Hou jij van etentjes? Zit jij nog in de singles vrijgezellen alleenstaanden categorie? Zie je een combo wel zitten? Dan ben je aan het juiste adres!  

Contact maken met mensen gaat immers dubbel zo goed met een beetje drank en eten in de maag. En daar kunnen wij voor zorgen!

Daarnaast organiseren wij nog allerhande andere activiteiten. Het is maar wat jullie ons aangeven te willen doen met elkaar!

We willen het liefst niet werken met standaard formules en vinden het zelf leuk dat elk traject een beetje anders is. 

Het enige vast gegeven is dat wij in een groep van maximum om en bij de 14 personen elkaar vijf keer zien en dat je per deelnemer een half uur met elkaar contact hebt.

Zo zal je in eer en geweten beslissingen kunnen nemen over wie je nog verder wilt zien en wie niet.  

Speed dating 70 +
Date evenementen

De organisatie stap per stap?

Het allerbegin van een traject bij Date A Mate is door je nu aan te melden. Van zodra wij voldoende inschrijvingen hebben, organiseren wij een infosessie waar je aan kan deelnemen.

Ben je na de infosessie nog steeds geboeid door het project? En wil je dat wel eens in real life uittesten. Dan gaan we naar stap twee.

In stap twee is het belangrijkste leren en matchen. Je krijgt een e-learning/webinar doorgestuurd die je bekijkt. Het zal je meer inzicht geven over partnervoorkeuren en relatietevredenheid.

Daarna vul je de vragenlijsten in die gekoppeld zijn aan de theorie. Het zal je meer inzicht geven over jezelf en laat ons toe beter te kunnen koppelen.

Een laatste stap is waar het allemaal om draait: mensen leren kennen!

Maar door voorgaande stappen zal de mensen die je ontmoet veel beter meevallen dan in andere initiatieven en heb je zelf heel veel over jezelf bijgeleerd.

Ben je klaar om dit uitdagende traject aan te gaan?  Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Etentje voor singles vrijgezellen alleenstaanden
Artikel naam
Etentje voor singles vrijgezellen alleenstaanden
Beschrijving
Neem deel aan etentjes voor singles vrijgezellen alleenstaanden Antwerpen met de diensten van Date A Mate! Waar wacht je nog op?!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo