Nieuwe mensen leren kennen in Antwerpen

Nieuwe mensen leren kennen in Antwerpen

Ben je vrijgezel en wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan kan je zeker terecht bij Date A Mate! 

Wij willen dating in Antwerpen op een iets andere manier organiseren dan de huidige organisaties.

Waarom? Uit eigen ervaring vinden wij de meeste initiatieven teveel op basis van toeval gericht en te weinig op maat. Daarnaast is het vaak duur en is het teveel gericht op snelle dating.

Vanuit die ervaringen willen wij een andere dienstverlening bieden aan mensen die eens iets anders willen proberen.

Meer democratisch zodanig iedereen kan deelnemen (een partner vinden moet voor iedereen kunnen), elkaar beter en langer leren kennen en ook meer gestuurd.

Probeer dus eens iets anders dan sociale apps of de traditionele dating initiatieven en meld je aan bij Date A Mate.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat is onze werkwijze?

Na de aanmelding, word je uitgenodigd voor een infosessie. Na de infosessie kan je beslissen of je op het matchingplatform wil komen ofniet. Hier zullen een aantal vragenlijsten ingevuld moeten worden zodanig wij voldoende data hebben om te matchen.

Na de matching nodigen we je uit voor ofwel een 1 op 1 dating ofwel een groepsdating. Dat hangt af van wat je zelf verkiest.

Bij de groepsdating worden er 5 ontmoetingen voorzien waarbij je elke persoon minstens een half uur ontmoet. Er zal een combinatie van 1 op 1 ontmoetingen in groep worden georganiseerd, alsook gewoon groepsactiviteiten.

Wat voor soort activiteiten zullen dit zijn?

Activiteiten die in de groep zelf naar boven komen. Zo heb je – naast leuke contacten – ook activiteiten waar je ten volle van geniet!

Hopelijk ben je overtuigd en schrijf je je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
nieuwe mensen leren kennen in Antwerpen
Artikel naam
nieuwe mensen leren kennen in Antwerpen
Beschrijving
wil je nieuwe mensen leren kennen in Antwerpen? Meld je dan aan bij Date A Mate! Kom slow speed daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo