Online daten relatiebureau

Online daten relatiebureau

Online daten met relatiebureau Date A Mate! Een nieuwe dienstverlener in de datingwereld. Wij hebben een online platform gecreëerd waarbij wij meer controle hebben dan andere online datingsites. Zo kunnen wij alle profielen checken en sturen wij ook de beste matches naar iedereen door. Zit er iemand tussen die je interesseert en vice versa?

Dan sturen wij de contactgegevens door en kunnen jullie beginnen met elkaar te ontmoeten.

Wij hebben met ons datingbureau niet de de bedoeling online daten als prioriteit te zien. Voor ons is het belangrijk dat mensen zo snel mogelijk tot ontmoeting komen.

Met online daten zijn er toch wel wat nadelen verbonden. Ten eerste heb je achter je scherm meer een gevoel van veiligheid. Op zich goed, maar je leert elkaar ook niet echt kennen. Je zal altijd buiten moeten komen en elkaar in real life leren kennen. Bovendien is online daten echt verschrikkelijk duur. Wij vallen meestal nog altijd achterover als we de prijzen horen die gevraagd worden. En als klap op de vuurpijl hebben wij uit eigen ervaring gemerkt dat er ook nog eens een heel deel inactieve of fake profielen zitten.

Waarom niet gewoon een stap overslaan en van kort online elkaars profielen leren kennen naar real life dating gaan? Zo weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe proberen wij voor jullie de beste dienstverlening op de markt te brengen?

Alles verloopt persoonlijk. Als je je aanmeldt krijg je een bevestigingsmail dat alles goed ontvangen is en nodigen wij je uit voor een infosessie enige tijd later. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we zien of we beiden verder in het traject willen.

Is dit het geval dan bieden wij met plezier onze e-learning en/of webinar aan. Deze is bedoeld om jij en je potentiële partners meer inzicht te geven in relatietevredenheid en partnervoorkeuren. Wij doen dit omdat we vinden dat er al heel veel geweten is over liefde, maar dat veel mensen dit niet weten en het niet tot de gewone bevolking komt.

Op basis van persoonlijke vragenlijsten en de data die het voortbrengt komt de data in het algoritme. Dit algoritme gaat bepalen op basis van de data aan wie je gekoppeld zal worden.

Redenen genoeg dus om je in te schrijven voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Online daten relatiebureau
Artikel naam
Online daten relatiebureau
Beschrijving
Online daten met relatiebureau Date A Mate! Een nieuwe speler in de datingwereld. combinatie van een online platform en een relatiebureau!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo