ontmoetingscafé singles - alleenstaanden - vrijgezellen

ontmoetingscafé -clubs singles – alleenstaanden – vrijgezellen 

Waar vind je zoal ontmoetingscafés voor singles/vrijgezellen/alleenstaanden in Antwerpen?  Eigenlijk zijn er bizar weinig echte cafés in Antwerpen die zich richten op singles.

Het is overal en nergens een beetje en hoe later, hoe meer waarschijnlijk je de singles nog wel zal tegenkomen.

In ieder geval maakt het het er niet gemakkelijker op voor de single mensen onder ons. Daarom raden wij aan je wapen wat meer te richten en je meteen in te schrijven voor Date A Mate.

Zo hoef je niet altijd op zoek te gaan maar begeef je je automatisch in omgevingen waar singles zijn.

Alles kan voor je georganiseerd worden zodanig je enkel maar moet deelnemen en genieten! En daarbovenop hebben we de slechte kantjes van onze concullega’s weg gelaten!

Geen te hoge prijzen, geen te vlugge contacten maar rustig en gestaag en ontmoetingen die plaatsvinden na matching. Schitterend toch? 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe kan je je inschrijven voor een traject?

Wij hebben op de contactpagina de mogelijkheid gemaakt om je in te schrijven voor infosessies.

Door deze in te vullen kom je in onze database van geïnteresseerde mensen. Eens we een mooie groep hebben van geïnteresseerde communiceren wij waar en wanneer de infosessie zal plaatsvinden (kan online of offline zijn). Tijdens de infosessie kom je meer van ons te weten en wij ook van jullie. 

Na de infosessie moet je een beslissing maken of je verder wilt. Dan kom je op een matchingsplatform. Op het matchingsplatform komen de vragenlijsten die je ingevuld hebt. De vragenlijsten zijn gericht op de e-learning die je zal krijgen en die je meer te weten laten komen over partnervoorkeuren en relatietevredenheid.

Het algoritme op het matchingsplatform gaat vervolgens nagaan wie het beste bij wie past op basis van alle gegevens.

Daarna kunnen we beginnen organiseren, faciliteren en ontmoeten!

We houden daarbij rekening of je 1 op 1 interacties wilt, of interacties vooral in groep en welke soort activiteiten je wilt doen.

Ben je positief verrast door ons aanbod?

Wacht niet langer en schrijf je je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
ontmoetingscafé singles - alleenstaanden - vrijgezellen
Artikel naam
ontmoetingscafé singles - alleenstaanden - vrijgezellen
Beschrijving
Wil je nieuwe singles-vrijgezellen-alleenstaanden in een ontmoetingscafé leren kennen in Antwerpen? Kom dan slow speed daten in Antwerpen!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo