Methode

Methode Date A Mate

Organisatie activiteiten en events voor singles Antwerpen

organisatie-alleenstaanden-vrijgezellen-singles-activititeiten

Organisatie activiteiten en events voor singles Antwerpen

1. Aanmelding: 

Organisatie activiteiten en events voor singles Antwerpen

Bij interesse meld je je aan en ontvang je een uitnodiging voor een info-sessie.  Dit kan online zijn of fysiek op een locatie. Deze wordt georganiseerd van zodra er genoeg aanmeldingen zijn. Indien je na de infosessie nog steeds interesse hebt, word je uitgenodigd op het matchingplatform. Je ontvangt een e-learning die je bestudeert vòòr de ontmoetingen. Het vat de belangrijkste inzichten over liefde en vriendschap samen en is belangrijk om meer bewust te zijn van wat je partnervoorkeuren en wat er allemaal speelt tijdens liefdes- en vriendschapsrelaties.

 Hierna vul je je profiel aan waarna je de vragenlijsten ontvangt. Let op: deze zijn vrij uitgebreid omdat we over voldoende gegevens moeten beschikken om zo goed mogelijk te matchen! Het gaat onder andere over partnervoorkeuren, welke persoonlijkheid je hebt, hoe je omgaat met je partners (en mensen in het algemeen), welke waarden belangrijk zijn voor jou, welk liefdestype je bent, …

2. Matching:

Nadat wij alle gegevens ontvangen hebben, kunnen wij aan de slag gaan! Je kan kiezen tussen een one to one date of groepsdating. Ofwel introduceren wij je aan je beste match en contacteer je elkaar zelf ofwel faciliteren wij een ontmoeting.

Daarnaast organiseren wij groepsontmoetingen van 10 tot maximum 14 personen. Wij beginnen altijd wel de eerste 2 keer met één op één ontmoetingen (maar dan in groep). Daarna gaan we over op groepsontmoetingen.

3. Tijdens en na traject:

Als organisatie peilen wij naar de interesses van jullie en organiseren wij activiteiten op maat (dus niet enkel het klassieke datingformule op café / restaurant). Verder proberen wij jullie over de organisatie en de mensen in je groep te bevragen en indien nodig bij te sturen.

4. Na het traject:

Heb je er een relatie aan over gehouden? Super! Op termijn kan je dan vrijblijvend voor een survey rond relatie-tevredenheid vragen. Zo kan je zien rond wel topics en in welke mate de relatie jou gelukkig en tevreden maakt.

Is de vonk tussen jou en iemand anders toch niet ontstaan? Dan kan je altijd terug meedoen! (tegen een gereduceerd tarief).

Zit je toch nog in de war met iets? Dan proberen wij je te begeleiden en kan je coaching aanvragen. Dit doen wij niet intern, maar met externe partners.

Organiseren wij seminaries or grote groepsactiviteiten? Dan krijg je als lid sowieso korting bij ons!

Interesse in de methodiek van Date A Mate?