Persoonlijke matchmaker

Persoonlijke matchmaker 

Op zoek naar een persoonlijke matchmaker? Schrijf je in en laat je personal matchen via Date A Mate. Een nieuw online dating relatiebureau!

Heb je het gevoel dat je liever met twee dan alleen zou zijn? Dan hebben wij een nieuwe formule te proberen!

Schrijf je in en vul de gegevens in. Krijg een persoonlijk dossier met informatie over jij en liefde en word gematched met je beste matches. Daarna kan je leuke activiteiten samen doen.  Genieten van elkaar is toch leuker dan alleen?!

Onze dienstverlening is anders. Het is minder duur, minder snel en meer matching in plaats van op toeval.  

Spendeer dus niet teveel tijd in het zoeken naar profielen maar laat ze voorgesteld worden en kies dan met wie je iets wilt gaan doen.

Twijfel niet en probeer eens. Je hebt niets te verliezen!

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe werken wij?

Je meldt je aan op het platform. Na een infosessie en intake kom je – als je overtuigd bent – op het platform terecht en kan je alle vragenlijsten invullen. 

Bovendien krijg je kosteloos een e-learning over vriendschap en relaties. Je krijgt feedback over de vragenlijsten die voor jezelf ook interessant zijn!

Als de data in het matchingsplatform gekomen is, gaan wij aan de slag en proberen wij de beste profielen samen te zetten!  

We stellen de matches voor aan jou en jij beslist zelf met wie je op date zou willen.

En dan is het afspreken geblazen!

Heb je er zin in gekregen? Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
persoonlijke matchmaker
Artikel naam
persoonlijke matchmaker
Beschrijving
Op zoek naar een persoonlijke matchmaker? Schrijf je in en laat je personal matchen via Date A Mate. Een nieuw online dating relatiebureau!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo