praatcafé clubs singles - alleenstaanden - vrijgezellen

praatcafé -clubs singles – alleenstaanden – vrijgezellen 

Waar vind je zoal praatcafés of clubs voor singles/vrijgezellen/alleenstaanden in Antwerpen?  Er zijn maar weinig cafés in Antwerpen die echt gericht zijn op singles zelf. Maar natuurlijk hoe later de avond, hoe meer kans om een single iemand aan de haak te slaan!

Daarnaast kan je ook gewoon gerichter zoeken en je inschrijven bij Date A Mate. Als er geen praatcafés voor singles zijn in Antwerpen, dan organiseren we ze toch gewoon zelf?

Daarbij kom je in de beste dienstverlening die je jezelf kan wensen. Wij hebben namelijk gekeken naar onze concullega’s en hebben de tekortkomingen proberen weg te werken. 

Bij ons dus geen prijzen waar je van achterover valt, geen vlugge contacten waar alles meer op basis van gevoel en louter fysieke aantrekking is, maar ontmoetingen gebaseerd op matching en meer langdurige ontmoetingen. 

Niemand verspeelt graag tijd, laten we het dan gewoon efficiënter aanpakken! 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe kom je bij ons terecht?

Op de contactpagina kan je je inschrijven voor een infosessie. Op deze infosessie wordt er wat meer over ons verteld en krijgen jullie ook de gelegenheid jullie voor te stellen. Zo kunnen we beide checken of er een match is.

Is de match er dan krijg je een gratis e-learning en webinar ter beschikking. In deze webinar of e-learning kom je te weten wat er op wetenschappelijk vlak bekend is.

Vervolgens beland je op een matchingsplatform waar vragenlijsten ingevuld kunnen worden die ons helpen bij de matching. Deze vragenlijsten zijn gebaseerd op de theorie en geven je meer inzichten over jezelf alsook over welke partnervoorkeuren je hebt.

Als de data verzameld is kunnen we jou mee in het algoritme steken en geeft het algoritme aan welke mensen jij zeker eens moet ontmoeten.

Op basis hiervan kan je gaan voor een 1 op 1 dating of een groepsdating.

De 1 op 1 datings kunnen, maar moeten niet ondersteund worden door ons. De groepsdatings altijd. We houden de groepsdatings bewust klein zodanig je een band opbouwt met iedereen.

Het groepstraject behelst 5 ontmoetingen waarbij je iedereen minstens een half uur spreekt.

De activiteiten ten slotte worden georganiseerd op basis van voorkeuren die jullie zelf aangegeven hebben.

Klinkt als een tof concept, niet?

Wacht niet langer en schrijf je je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
praatcafé clubs singles - alleenstaanden - vrijgezellen
Artikel naam
praatcafé clubs singles - alleenstaanden - vrijgezellen
Beschrijving
Wil je nieuwe singles-vrijgezellen-alleenstaanden in een praatcafé of in clubs leren kennen in Antwerpen? Kom dan slow speed daten in Antwerpen!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo