Relatie Dating

Relatie dating 

Wil je een relatie vinden via dating? Mogelijk kan Date A Mate je op weg helpen! 

Onze dienstverlening is net iets anders dan de anderen en dat zul je merken! 

Wij gaan op een trager tempo daten dan andere organisaties en proberen niemand uit de boot te laten vallen (zoals bijvoorbeeld oudere leeftijdsgroepen).  Bij ons besteed je dus geen 5 minuten per deelnemer, maar minstens een half uur.

Bovendien ga je op stap in groep voor minstens 5 keer. Zo zie je elkaar op verschillende momenten want geef toe, iedereen heeft toch wel eens een slechte dag? 

Onze datings zijn altijd gematched wat wilt zeggen dat het algoritme altijd de beste matches naar voor schuift. Wij proberen dan ook zo weinig op basis van toeval te werken. 

daarbovenop krijg je er een gratis e-learning en/of webinar bij. Mocht je dan toch niemand aan de haak geslaan hebben, zal je kennis over liefde en vriendschap alvast sterk de hoogte in gegaan zijn.

Waar wacht je nog op? schrijf je in voor een infosessie en vorm zelf je toekomst!

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wij zijn gestart omwille van de verontwaardiging dat er wel heel wat op de markt is, maar eigenlijk niets wat ons echt beviel. 

Speeddating initiatieven, single organisaties, relatiebureaus, alsook  online dating. Mogelijkheden genoeg.

Toch waren er steeds nadelen. Ofwel vonden we het duur, ofwel vonden we het veel te vluchtig en teveel op toeval gericht. Of soms zelfs gewoon fake profielen op een platform!  

Bij ons niets van dat alles!

Goedkoper, trager, leukere activiteiten en minder op toeval. Beter kan toch niet?!

 

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Relatie dating
Artikel naam
Relatie dating
Beschrijving
wil je je partner vinden via relatie dating? Meld je dan aan bij Date A Mate! Kom daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo