Relatiebureau Antwerpen

Relatiebureau Antwerpen

 

Ben je op zoek naar een relatiebureau in Antwerpen? Probeer dan eens iets alternatiefs en schrijf je in voor de dating trajecten van Date A Mate. 

Wij zijn geen typisch relatiebureau omdat wij een aantal zaken anders aanpakken. Relatiebureaus hebben de neiging ten eerste nogal duur te zijn. Daarnaast organiseren zij meestal niet vaak evenementen, maar stellen zij meestal gewoon mensen voor waar je zelf iets mee kan gaan doen.

Wat relatiebureaus wel hetzelfde doen als ons is vertrekken vanuit een wetenschappelijke achtergrond en proberen te matchen.

Date A Mate is een combinatie van een single evenementen organisatie en een relatiebureau.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wij proberen ook een persoonlijke aanpak naar voor te brengen door infosessies te organiseren. Omdat wij ook met groepen werken, proberen wij groeps infosessies te organiseren.

Daarnaast bieden wij jullie een e-learning en/of webinar voor niets aan. Dit omdat wij niet enkel zelf vanuit inzicht willen werken, maar omdat wij ook vinden dat mensen zelf ook meer inzichten moeten vergaren.

Eens jullie wat meer inzicht gekregen hebben en wij op basis van de vragenlijsten van jullie input gekregen hebben beginnen wij – net als relatiebureaus – te matchen.

Bij ons komt er – voor een beter bedrag – nog eens bij dat wij zelf ook evenementen in elkaar steken voor jullie. Zo hoef je zelf niet na te denken waar of wanneer je elkaar zal zien.

Je kan kiezen om een 1 op 1 afspraakje te hebben (die wij al dan niet organiseren) of je kan ook aan groepsdating doen.

De groepsdating bestaat eruit dat wij 5 ontmoetingen met een groep van potentiële partners of toekomstige vrienden opzetten en dat jullie per sessie minstens een half uur met elkaar spreken.

Zo krijgen jullie met iedereen een connectie en kunnen jullie meer bewust beslissen wie je nog verder wilt zien.

Klinkt dit niet als een concept dat je van naderbij wilt leren kennen? Ik dacht het wel!

Schrijf je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Relatiebureau Antwerpen
Artikel naam
Relatiebureau Antwerpen
Beschrijving
Ben je op zoek naar een relatiebureau in Antwerpen? Bekijk de dienstverlening eens van Date a Mate! Een combinatie van een relatiebureau en speeddating!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo