Waarom een nieuw dating & relatiebureau initiatief in Antwerpen?

Relatiebureau Antwerpen

Speeddating Antwerpen

Speeddating Antwerpen

 
speeddating antwerpen

Relatiebureau datingbureau Antwerpen

Een andere aanpak

"In mijn avonturen naar een liefde of partner was het ofwel gratis (zoals Tinder) ofwel heel duur zoals een relatiebureau. Maar er is weinig tussenin (Patrick)."

 Daarom hebben wij het relatiebureau Date A Mate opgericht! Een tussenvorm tussen een online matchingsplatform à la Tinder en een dating/relatiebureau.

Wij gebruiken een soort van Tinderplatform, maar dan een platform dat met heel veel criteria rekening houdt die jijzelf aangeeft!

Onze organisatie krijgen de matches te zien en dan gaan wij als relatie/datingbureau aan het werk. Wij contacteren de mensen die met elkaar gematched zijn, stellen de profielen voor en vragen toestemming om jullie in contact te brengen. Als beide mensen toestemming geven, dan is het een MATCH!

Daarna begeleiden wij jullie naar een ontmoeting en hopelijk ben je dan van ons af!

De voordelen

1. Krijg veel voor niets

Zelfs als je uiteindelijk niet tot een contact komt zal je veel geleerd hebben in het traject van Date A Mate. Concreet krijg je gewoon door je aan te melden:

1.  De volledige e-learning en webinar met al onze inzichten die wij doorheen onze loopbaan opgebouwd hebben rond liefde, vriendschap, partner voorkeuren en relatietevredenheid.

2. een persoonlijk document waarin beschreven staat welk soort type liefde jij bent, welk soort temperament je hebt, welk van de big 5 persoonlijkheden centraal bij jou staan, welke waarden en normen jij belangrijk vindt en welke soort van relaties jij al gehad hebt.

3. Een gratis voorstelling van 3 tot 5 personen die aan jou persoonlijk gematched zijn.

2. Tarief totaal anders

Wij willen jullie niet opzadelen met contracten waar je achteraf spijt van hebt, daarom….

Je betaalt enkel als je effectief in contact komt met iemand doordat jullie beiden zich als geïnteresseerd hebben opgegeven én dus ook per contact in plaats van een contract over de tijd heen!

 

Interesse gekregen en wil je met ons relatie/dating bureau in contact komen? Vul je gegevens in op ons matchingsplatform en wij matchen u zo snel als mogelijk!

Waarom doen we het nog ?

1. Veel singles

 In België was 1/3e van de huishoudens in 2018 alleenstaand.  Men schat dat in 2060 de helft van het aantal huishoudens alleenstaand is. De afbeelding spreekt boekdelen. Er zijn dus enorm veel single huishoudens.

2. Te weinig ontmoeting

Sommigen zijn bewust single, anderen ook niet. 

Eenzaamheid rukt steeds verder en verder op en onze missie is meer ontmoetingen tussen mensen mogelijk te maken.

Naast single zijn zorgt de snelheid en druk van het leven dat we ons te weinig ontmoetingen met nieuwe mensen gunnen.

Ons doel: mensen op een gemakkelijke, diepgaande manier in contact te brengen met elkaar en unieke ontmoetingen te volbrengen en wie weet meer…  

 

Dating bureau Antwerpen

Interesse gekregen en op zoek naar een slow speeddating in en rond Antwerpen? Of heb je nog een vraag ? Vul je gegevens in via de knop om op ons matchingsplatform toe te treden!