Prijzen Relatiebureau

Prijzen Relatiebureau

 

Wil je weten wat de prijzen zij als je naar een relatiebureau wil gaan? gemiddeld betaal je ongeveer een 600 à 1000 euro. Daarvoor krijg je een lidmaatschap van 6 à 12 maanden. In deze dienstverlening zit meestal een diepte interview, een matching en één keer per maand een mogelijke persoon waar je mee op date kan gaan.

Naar ons gevoel zijn deze prijzen te hoog. Daarom ook dat de inschrijvingen niet heel vol lopen en dat het zeer exclusief is. Wie kan dat namelijk zomaar even betalen?

Wij willen dan ook een meer democratische variant aanbieden waarmee wij meer in groep daten. 

Ben je dus op zoek naar een relatiebureau in Antwerpen? Probeer onze diensten dan eens uit en hopelijk werkt het ook voor jou!

Naast de prijs pakken wij ook een aantal zaken anders aan. 

Wij organiseren wel evenementen en ontmoetingen, terwijl een relatiebureau dit vaker niet doet. Zij houden het op een voorstelling aan elkaar en daarna moet je zelf je activiteiten met elkaar zien te plannen. 

Ze bieden ook bijna altijd 1 op 1 diensten aan, terwijl wij meer in groep werken.

Wat  wel gemeenschappelijk is, is dat we beiden vertrekken van een meer wetenschappelijke basis. 

Date A Mate is dus een combinatie van een single evenementen organisatie en een relatiebureau. En die combinatie lijkt ons een schot in de roos!

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe wordt heel dit proces op poten gezet? Ten eerste organiseren wij infosessies. Deze zullen hoogstwaarschijnlijk in groep doorgaan en kunnen of online of off line doorgaan.

Ben je het eens met onze visie en voel je dat er wel iets mogelijks is, dan gaan we naar de tweede fase. In deze fase kom je op het matchingsplatform en krijg je ook een e-learning en een webinar. De e-learning en webinar gaat over belangrijke wetenschappelijke topics die wij belangrijk vinden dat je dit onthoudt. De wetenschappelijke vragenlijsten gaan ook terug op een groot deel van de theorie die je te zien krijgt.

Eens de vragenlijsten ingediend zijn, kan ons matchingsplatform zijn werk te beginnen doen. Het bekijkt jouw antwoorden en kenmerken en begint dit te linken met de andere personen in de database.

De beste matches komen naar voren en dan begint het ontmoetingsgedeelte.

Je kan kiezen tussen ofwel 1 op 1 dating ofwel in groep. Als je een echt groepsdier bent kan je tot je trekken komen, maar even goed als je het liever wat meer gedeisd houdt.

Het groepstraject is steeds minstens 5 ontmoetingen waarbij je iedereen beter leert kennen door minstens per keer een half uur met elke potentiële partner te spreken.

Neem dus die koe bij de horens en schrijf je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Relatiebureau prijzen
Artikel naam
Relatiebureau prijzen
Beschrijving
Ben je benieuwd wat de gemiddelde prijzen zijn van dating-of relatiebureaus? Lees het antwoord hier en vergelijk met de dienstverlening van Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo