single vrijgezellen alleenstaanden evenementen

single vrijgezellen alleenstaanden evenementen

 

Op zoek naar single vrijgezellen alleenstaanden evenementen? Wij organiseren er! 

Wil je nu echt je ware tegen het lijf lopen? Wij zetten hier even alles op een rijtje.

Je hebt keuze genoeg om mensen te leren kennen: van speeddating, single gemeenschappen of relatiebureaus. Allen hebben hun voor-en hun nadelen.

Of het is duur, of het gaat allemaal heel snel vooruit en je ontmoet teveel mensen in 1 keer, of het is vaak op toeval gericht of in het ergste geval worden er fake profielen gebruikt.

Hoe pakken wij het aan?

Op een iets goedkopere manier met rustige ontmoetingen op ieder zijn tempo met een waaier aan leuke evenementen waarbij matching aan vooraf gegaan is. Beter kan toch niet?

Kom uit je kot en probeer het eens!


Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe is het traject vorm gegeven?

De eerste fase begint nu. Door aan te geven dat je dit traject wel ziet zitten en door je in te schrijven voor een infosessie.

Tijdens de infosessie stellen wij ons voor zodat je wat vertrouwt met ons geraakt en vice versa. Hebben wij allebei een klik dan gaan we verder naar de volgende fase!

De volgende fase is een lerende fase, voor jou en voor ons. Wij bieden je een gratis e-learning en/of webinar en we nodigen je uit op het matchingsplatform. 

Door de e-learning zal je beter te weten gekomen zijn wie jij bent en wat je wilt. De vragenlijsten zullen hierdoor beter ingevuld geraken. En dit is ook goed voor ons matchingsalgoritme want zo zullen de beste matches eruit komen.

Nadat de matches eruit komen is het verder aan ons. Wij contacteren je met de mogelijkheid 1 op 1 dating of in groep.

Bij 1 op 1 dating kan je zelf of weg of faciliteren wij het, in groep wordt het altijd gefaciliteerd.

Het groepstraject is 5 sessies waar je een 7 potentiële matches leert kennen. Per potentiële match besteed je ongeveer een half uur per sessie.

Zo ga je aan het einde van het traject een beter en accurater beeld hebben wie je voorkeur toedraagt.

Geen reden om te twijfelen: schrijf je in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
single vrijgezellen alleenstaanden evenementen
Artikel naam
single vrijgezellen alleenstaanden evenementen
Beschrijving
Neem deel aan dating evenementen voor single alleenstaanden vrijgezellen in Antwerpen met de diensten van Date A Mate. Plezier verzekerd!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo