single vrijgezellen alleenstaanden events

single vrijgezellen alleenstaanden events

 

Ben je op zoek naar single vrijgezellen alleenstaanden events? Wij zorgen ervoor!

Wil je eens wat meer doen dan af en toe op Tinder en Happn naar je geluk zoeken? Probeer eens een traject bij Date A Mate!

Bij ons geen dure trajecten, maar mensen leren kennen op een rustig tempo en zeker en vast niets fake. Wij willen je tijd goed besteden en zo veel mogelijk je kansen maximaliseren door op voorhand te matchen.

Ben je het dus beu om alleen te zijn? Contacteer ons dan en schrijf je in voor een infosessie!

 

 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat zijn de verschillende stappen?

Na dit gelezen te hebben, hopen wij natuurlijk dat je je inschrijft op ons voor een infosessie.

Voor ons is deze infosessie belangrijk om met jullie kennis te maken en jullie ook met ons. Is er geen klik? Dan besteed je ook verder geen tijd in het traject. Is er wel een klik? Prima, dan gaan we verder!

Na de infosessie en goedkeuring door beiden komen we in een soort van lerende fase. We willen mensen namelijk wat meer bijbrengen over liefde, vriendschap, partnervoorkeuren en relatietevredenheid. Je krijgt dus een e-learning en/of een aantal webinars die je moet bekijken of moet lezen.

Dit doen wij niet om je te pesten maar omdat wij vinden dat mensen zeer bewust moeten zijn van wie ze zijn en wat ze zoeken in een relatie. Anders is de kans op een minder geslaagd traject te groot.

Eens dit gepasseerd is, komen we uiteindelijk op het matchingsplatform. Je zal vragenlijsten moeten invullen die wij als basis gebruiken voor onze matching. Het algoritme doet zijn werk en dan beginnen de echte ontmoetingen!

Ook daar houden wij rekening met je voorkeuren: ben je iemand die eerder van 1 op 1 dating houdt of liever in groep wilt daten? Het kan beide!

Ten slotte het leukste: de ontmoetingen zelf. In groep zijn dit een vijftal sessies waarbij je per sessie iedere potentiële match een half uur ziet. Zo kan je op het einde van de rit bepalen wie je wel of niet wilt zien.

De organisatie wacht op je, tijd om in te schrijven!

Meld je dus aan voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
single vrijgezellen alleenstaanden events
Artikel naam
single vrijgezellen alleenstaanden events
Beschrijving
Neem deel aan dating events voor single alleenstaanden vrijgezellen in Antwerpen met de diensten van Date A Mate. Plezier verzekerd!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo