singles activiteiten - alleenstaanden - vrijgezellen 50 - 60 - 70+ plus

singles activiteiten – alleenstaanden – vrijgezellen 50 – 60 – 70+ plus

Ben je op zoek naar singles activiteiten voor alleenstaanden – vrijgezellen 50-60-70+ plus? Ben je al wat ouder en op zoek naar een nieuwe partner? Weet je niet goed waar je je nieuwe partner moet zoeken?

Probeer eens mensen te leren kennen via Date A Mate.

Wij proberen ook mensen te koppelen op oudere leeftijd omdat wij vinden dat deze doelgroep zoveel mogelijk geholpen moet worden.

Mensen die al iets ouder zijn kennen zichzelf goed en weten na wat ervaringen ook redelijk goed wie ze als partner willen. In ons concept komt dit zeker ten goede.

Mensen leren bij ons immers wat hun partnervoorkeuren zijn en hoe ze tot relatietevredenheid komen via de e-learning of webinar.

Neem deel aan een infosessie en leer onze organisatie kennen!

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Wat zijn de belangrijkste bouwstenen van onze organisatie?

Wij leggen de focus op slow datings. Jullie leren elkaar kennen op een rustige, relaxte manier terwijl jullie participeren aan aangename activiteiten. Activiteiten die jullie zelf bepalen door jullie wensen door te geven.

De mensen die je leert kennen zijn trouwens gematched waardoor de kans op leuke mensen tegen te komen zo hoog mogelijk is. Wij werken namelijk met wetenschappelijke vragenlijsten en een matchingsplatform.

Verder kan je zelf bepalen of je liever 1 op 1 ontmoetingen wenst of in groep.

Waar wacht je nog op?

Gun jezelf de kans op een nieuwe partner. Schrijf je je in voor een infosessie.

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
singles activiteiten - alleenstaanden - vrijgezellen 50 - 60 - 70+ plus
Artikel naam
singles activiteiten - alleenstaanden - vrijgezellen 50 - 60 - 70+ plus
Beschrijving
Wil je als oudere 50-60-70'er deelnemen aan singles activiteiten voor alleenstaanden of vrijgezellen? Meld je dan aan bij Date A Mate! Kom speed daten!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo