Activiteiten singles - vrijgezellen - alleenstaanden

Activiteiten singles – vrijgezellen – alleenstaanden​

Ben je vrijgezel en ben je op zoek naar activiteiten zin om singles – vrijgezellen – alleenstaanden te ontmoeten? Probeer dan eens een date bij Date A Mate! 

Wij bieden namelijk leuke activiteiten aan die wij op maat aanbieden. Date A Mate probeert iets anders te werken dan andere ontmoetingsorganisaties.  

Hoe dan? Ten eerste vinden wij dat betalend daten nogal duur is. Wij proberen dating diensten voor iedereen democratisch aan te bieden.

Ten tweede volgen wij een ander principe dan de meeste andere datingbureaus. Wij vinden dat mensen elkaar moeten leren kennen vooraleer er beslissingen genomen kunnen worden. Te korte ontmoetingen of online ontmoetingen schieten hier tekort in.

Mensen moeten soms onthaast worden en vooral in ontmoetingen. Wij geven bij Date A Mate mensen de tijd om mensen te ontmoeten.

Ten derde vinden we het belangrijk dat we de kansen op goede dates maximaliseren. Wij stappen af van toevallige ontmoetingen en willen mensen zo goed mogelijk proberen samen te zetten.

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe gaat alles in zijn werk? 

Door uw interesse te uiten in de infosessie en deel te nemen, wordt er gekeken of je deel kan nemen aan het traject.

Indien jij en wij overtuigd zijn, kom je op het matchingsplatform waar allerlei wetenschappelijke vragenlijsten over diverse topics (die op de e-learning verschijnen) ingevuld moeten worden.

Eens ingevuld, gaat het algoritme aan het werk en worden de beste matches naar voor geschoven.

 

Mensen kunnen kiezen of ze 1 op 1 elkaar ontmoete of in groep.

Als het in groep is komen maximaal 14 personen samen en doen een vijftal leuke activiteiten welke zelf aangegeven worden. 

Na de vijf ontmoetingen geef je aan wie je nog wilt terugzien en wie niet.

Gun jezelf de kans op een nieuwe partner. Schrijf je je in voor een infosessie.

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
singles activiteiten - alleenstaanden - vrijgezellen
Artikel naam
singles activiteiten - alleenstaanden - vrijgezellen
Beschrijving
wil je deelnemen aan singles activiteiten voor alleenstaanden of vrijgezellen? Meld je dan aan bij Date A Mate! Kom slow speed daten in Antwerpen!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo