singles alleenstaanden vrijgezellen café Antwerpen

singles alleenstaanden vrijgezellen café Antwerpen

 

Is er een singles alleenstaanden vrijgezellen café Antwerpen? Zover wij weten eigenlijk niet. Geen één cafe profileert zich echt als een single café. Het meest dichtbij horeca gelegenheid dat vooral singles wil lokken is Willy’s Moustache in Willebroek.

jij net als zovelen op zoek naar leuke daguitstappen voor singles alleenstaanden vrijgezellen? Dan ben je aan het juiste adres!  

Maar op café gaan hoeft nu helemaal niet meer om singles te vinden die ook klaar zijn voor een nieuwe relatie of vriendschap. Bespaar die wekelijkse pintjes om in vorm te geraken voor singles te ontmoeten en schrijf je in voor het datingtraject van Date A Mate. Het zal je namelijk veel meer opleveren dan ze in de bars en discotheken te zoeken!

In bars en cafés weet je immers niet wie je gaat tegenkomen en dat gebeurt bij ons wel. Er gebeurt namelijk een heuse koppeling vooraleer je mensen ontmoeten.

Kom je nieuwe liefde tegen via de dating trajecten van Date A Mate. 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe proberen wij de ontmoetingen zo goed mogelijk te laten verlopen?

Enerzijds doen wij infosessies zodat jullie goed weten wat jullie ervan kunnen verwachten en zodat wij jullie wat leren kennen. 

Anderzijds gaat er een klein proces aan vooraf vooraleer de eerste ontmoetingen plaatsvinden. Jullie krijgen namelijk een e-learning/webinar voorgeschoteld waarin meer verteld wordt over de wetenschappelijke inzichten van vriendschap en liefde.

Eens je deze kennis vergaart hebt, word je gevraagd vragenlijsten in te vullen die betrekking hebben op de theorie.

Op basis van de vragenlijsten en de theorie zijn wij gerust in een goede afloop. Wij koppelen de beste passende mensen bij elkaar en weten dat jullie wat meer inzicht vergaard hebben.

De ontmoetingen zelf gebeuren 1 op 1 of in groep. Dit kies je zelf!

Is het een 1 op 1 dating dan kan het gefaciliteerd worden, maar dat hoeft niet.

Als het in groep is, is het altijd gefaciliteerd. We wisselen af tussen 1 op 1 interacties en volledige groepsontmoetingen. Verschillende ontmoetingen vinden plaats zodat je elkaar tot op zekere hoogte goed leert kennen en een meer bewuste keuze kan maken.

 De activiteiten die we organiseren voor jullie komen uit de voorkeuren van de groep zelf! Dus geen activiteiten waar je een absolute hekel aan hebt!

Ben je er klaar voor?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
singles alleenstaanden vrijgezellen café Antwerpen
Artikel naam
singles alleenstaanden vrijgezellen café Antwerpen
Beschrijving
Is er een singles-alleenstaanden-vrijgezellen café in Antwerpen? Waarom niet ons eigen café momenten organiseren bij Date A Mate?
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo