singles alleenstaanden - vrijgezellen verenigingen - organisaties

singles alleenstaanden – vrijgezellen verenigingen – organisaties

Op zoek naar een organisatie of verenging waar je als single vrijgezel of alleenstaande terecht kan? Wij hebben een aantal opties.

De grootste betalende single organisaties is singles.be. Zij doen over heel Vlaanderen singles activiteiten. Grootste nadeel is dat er enkel activiteiten worden aangeboden en voor de rest niets. Geen selectie of matching. Alles gebeurt dus op toeval. Bovendien kan het goed zijn dat je de mensen die je vorige week gezien hebt, niet de week erop ziet. Het grootste nadeel hierbij lijkt ons dat er weinig continuïteit in de ontmoetingen is en dat je altijd terug moet opbouwen.

De meeste organisaties werken volgens dit principe. Zo heb je ook nog Tomeeto en anderen. Soms werken ze wel op scheiding van leeftijd.

 Daarnaast kan je natuurlijk altijd op single reis gaan, maar dan ben je niet echt lid van een vereniging of organisatie.

Een andere mogelijkheid – en nu gaan we voor onze eigen winkel spreken – is om in een datingtraject van Date A Mate in te stappen. We leggen je uit hoe en waarom. 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Bij Date A Mate wordt er niet enkel geselecteerd op leeftijd, maar ook op andere kenmerken die je aangeeft via vragenlijsten. Deze vragenlijsten zijn gestoeld op wetenschappelijke studies en inzichten.

Daarbij komt ook dat je in een traject stapt waar je altijd dezelfde mensen zal zien. Zo bouw je een band op en kan je na de 5 ontmoetingen bepalen wie je nog wilt zien en wie niet. 

Vooraleer je in het traject kan stappen moet je deelnemen aan een infosessie waar ons verhaal uit de doeken gedaan wordt. Maar ook jij kan je ei en je vragen kwijt zodat alles duidelijk wordt.

Gratis en voor niets krijg je een e-learning en/of webinar die je bekijkt en die je zal helpen met de partnervoorkeuren te bepalen en in een latere fase jouw relatietevredenheid te beoordelen.

Zegt een single vereniging of organisatie je minder, maar wil je wel daten dan kan je nog altijd gewoon 1 op 1 datings doen.

Probeer het eens en wie weet gaat er een hele nieuwe wereld voor je open! Schrijf je je in voor een infosessie.

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
singles alleenstaanden - vrijgezellen verenigingen - organisaties
Artikel naam
singles alleenstaanden - vrijgezellen verenigingen - organisaties
Beschrijving
Ben je op zoek naar een single vereniging of organisatie om leuke activiteiten te doen en nieuwe mensen te leren kennen? Probeer het eens bij Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A MAte
Publisher Logo