Single party

Single party

Waar zijn de single party feestjes zoal te vinden in de provincie Antwerpen? Wij geven je een aantal opties!

Een bekende vereniging die aan single parties doet is oever vzw. Momenteel gaan de feestjes door in Hoogstraten.

Wat ook bekend is,  is café Willy’s Moustache . Zij zijn gekend voor hun +40 feestjes in Willebroek.

In Antwerpen is er jammer genoeg niet echt een etablissement dat zich naar voorschuift als de locatie to be voor singles. Dat maakt het wat lastiger voor singles goed te kiezen. Bovendien hoe weet je of iemand single of niet single is?

Is het dan niet beter gewoon naar een single event te gaan? Zo ben je zeker dat iedereen die je daar aan de haak slaat tenminste vrijgezel is.

Bovendien zijn wij overtuigd van onze dienstverlening en denken wij dat een partner vinden of nieuwe vriendschappen opbouwen het snelste en beste gaat door je bij ons aan te melden. 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Waarom dan?

Omdat wij flexibel zijn en op maat proberen te werken. Omdat wij onze wetenschappelijk willen laten bijstaan en mensen willen koppelen. Omdat wij niet gedreven zijn door snelheid en zo groot mogelijk groepen, maar op duurzaamheid en kwaliteit.

Bij ons zit je nooit toevallig in een groep. Je zit in een groep omdat we jou gekoppeld hebben op basis van de data die je ons gegeven hebt.

De vragenlijsten en e-learning/webinar krijg je nadat je jezelf aangemeld hebt via onze website. Als je na de infosessie nog steeds overtuigd bent en wij ook, dan kom je op het matchingsplatform.

Wat ons ook onderscheidt is dat wij niet 1 bepaalde manier van datings organiseren. Wij houden ook rekening met de manier hoe je graag in contact komt met elkaar.

Ben je dus liever iemand die contact heeft 1 op 1? Of liever in groep? Dan kan dat perfect omdat we beide aanbieden.

Doe jezelf een gunst en schrijf jezelf vandaag voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
singles party
Artikel naam
singles party
Beschrijving
Op zoek naar een single party? Kom slow speed daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate! En geniet van onze dienstverlening.
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo