Privacybeleid

Wie zijn we

Date A Mate is een combinatie tussen online dating en een relatiebureau/dating bureau. Het is gevestigd te Antwerpen.  Ons website-adres is: https://www.date-a-mate.be. We trachten hieronder aan te geven welke gegevens verwerkt worden en welke rechten gebruikers kunnen uitoefenen.

Bij het gebruik van de website en de diensten van Date A Mate, aanvaardt de gebruiker het beleid inzake gegevensbescherming.

Wij adviseren de gebruikers dan ook het gegevensbeschermingsbeleid te lezen, alvorens deel te nemen aan onze diensten.

Bij vragen kan u ons schriftelijk bereiken op slowdate.a.mate@gmail.com.

 

Verwerken gegevens

  1. Toestemming

Door zich te registreren als geïnteresseerde en zich in te schrijven op het platform, stemt de gebruiker toe dat Date A Mate persoonsgegevens verwerkt van zijn/haar. 

  2. Verzameling gegevens

Om de diensten aan te kunnen bieden, moet Date A Mate gegevens verzamelen. Date A Mate verzamelt de gegevens van geïnteresseerde gebruikers zolang deze gebruiker niet aangeeft dat deze gegevens verwijderd moeten worden. Bij registratie voor een infosessie verzamelen we contactgegevens (telefoon, e-mail, voorkeur wanneer gecontacteerd te worden, etc.). 

Bij de effectieve inschrijving en invulling van de vragenlijsten gaat het om meer persoonlijke gegevens als socio-demografische kenmerken, interesses, persoonlijkheid, communicatie, manier van hechting,…

Gegevens blijven altijd in handen van Date A Mate en worden nooit doorgegeven zonder toestemming aan externen. Ook aan potentiële matches worden gegevens nooit doorgegeven zonder toestemming van de gebruikers.

Tijdens eventuele evenementen kunnen er sfeerfoto’s genomen worden. Deze worden enkel gebruikt voor eigen mediakanalen. Indien het verder dan de eigen mediakanalen gaat, wordt hier ook toestemming voor gevraagd.

Als er aan de gebruiker gevraagd wordt met wie zij/hij gematched kan worden, geeft de gebruiker de uitdrukkelijke toestemming om e-mail of gsm nummer door te geven. Het adres wordt nooit vermeld.

Date A Mate maakt gebruik van cookies.

De gebruiker kan altijd het plaatsen van cookies weigeren via de instellingen van zijn/haar internetbrowser.  

  3. gebruik van gegevens

 

De gegevens die Date A Mate verzamelt zijn erop gericht zo goed mogelijk te matchen en te proberen de juiste mensen met elkaar in contact te brengen.  Zonder deze gegevens zou een heel stuk van de dienstverlening in het water vallen.

De gegegens worden specifiek gebruikt om:

– potentiële deelnemers te contacteren

– infosessies te houden

– mensen op het matchingsplatform toe te laten

– te matchen op het matchingsplatform

– mensen uit te nodigen voor evenementen

– gegevens uit te wisselen bij een match

– een nieuwsbrief uit te zenden of een nieuwe aanbieding te laten weten

   4. Delen met derden

Gegevens worden nooit aan derden gedeeld zonder toestemming.

Persoonsgegevens kunnen wel ongeanonimiseerd aan derden gegeven worden:

  • indien dit nodig is voor dienstverlening (bv. betalingen)
  • als de gebruiker zijn toestemming geeft
  • bij een wettelijke of politioneel onderzoek

Onderaannemingen of instanties waarmee wordt samengewerkt om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden, worden niet aanzien als derden.

Rechten van de gebruiker

Gebruikers hebben het recht te vragen waarom (bepaalde) informatie wordt bijgehouden en met welk doel.

Gebruikers kunnen hun initiële toestemming herzien. Dit kan wel als gevolg hebben dat ze niet meer kunnen meedoen met de diensten van Date A Mate.

De gebruiker heeft altijd het recht om zijn gegevens of informatie te wijzigen.

Tevens heeft de gebruiker het recht om de gegevens te laten verwijderen door Date A Mate. Dit gebeurt door een schriftelijk verzoek.