Speeddaten in Antwerpen

Speeddaten in Antwerpen

Wil je speeddaten in Antwerpen? Dan kom je zeker aan je trekken!  

Antwerpen heeft momenteel 2 grote organisaties waar je kan speeddaten: Smartvibes & Dare to Date.  Het zijn organisaties die op een vrij traditionele manier aan speeddaten doen. Smartvibes en Dare to Date zijn over verschillende steden in België en Nederland actief. Meestal schrijf je je in op basis van leeftijd. 

Het idee achter speeddating sessies is eenvoudig: na aanmelding begeef je jezelf naar de plaats waar de speeddate organisatie doorgaat.  

Meestal schuiven de mannen door. Je hebt een gesprekje voor 5 minuten per persoon en dan schuif je door.  

Na de sessie geef je aan wie je nog eens terug wilt zien. 

De organisatie houdt de matches bij en geeft na de sessie aan je door wie je terug wilt zien. Van deze persoon krijg je dan de contactgegevens.  

Wij organiseren ook speeddating sessies, maar dan op een tragere manier. 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Op termijn is het bij ons de bedoeling ook aan speeddaten te Antwerpen te doen. Wij willen eerst een grote poule opbouwen om daarna in groep leuke activiteiten te kunnen aanbieden waaronder speeddaten, te beginnen in Antwerpen en hopelijk ver daarbuiten!

Wij zouden het wel anders aanpakken. Bij ons zal je dus ongeveer 5 sessies besteden met de mensen in je groep. Je zal per sessie ongeveer iedereen een half uur spreken. Je begint of eindigt met 1 op 1 interacties in groep en gaat dan over naar groepsactiviteiten. 

Bij ons geen groepen van 20 en meer personen, maar eerder een kleinere groep van om en bij de 14 personen.  

Daarnaast bieden wij een variëteit aan activiteiten aan. Niet enkel op café met een drankje. Er is toch zoveel leuks te doen samen, niet?  

Dit kan gaan van een kajak tocht op de Lesse tot naar de bioscoop gaan of een lekker 3 gangen menu samen verorberen. Jullie geven ons inspiratie en wij werken het uit in de praktijk!

Wij willen mensen ook meer gericht samen zetten door niet per toeval (op basis van locatie of leeftijd) mensen samen te zetten,  maar door bewust aan matching te doen met behulp van de uitgekiende vragenlijsten.

Ten slotte geven wij jullie gratis een e-learning en webinar aan zodanig jullie wat op de hoogte zijn van wat speelt in de liefde (partnervoorkeuren en relatie-tevredenheid).  

Word je enthousiast van al wat je hier leest? 

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Speeddaten te Antwerpen
Artikel naam
Speeddaten te Antwerpen
Beschrijving
Wil je eens op een andere manier aan speeddaten doen in Antwerpen? Kom dan slow speeddating in Antwerpen bij Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo