Speeddating 50 60 70 + plus

Speeddating 50 60 70 + plus 

Zijn er speeddating organsiatie voor 50 60 70 + plus? Weinig.

Hoe komt dit dan? Er is over het algemeen een onevenwicht in het aantal aanmeldingen tussen mannen en vrouwen.

Er zijn veel meer vrouwen die zich inschrijven dan het aantal mannen. Dienstverlening hierrond organiseren is dus moeilijker omdat niet iedereen tevreden zou zijn als er 10 vrouwen en maar 4 mannen zouden opdagen.

Wij van Date A Mate willen terug pogingen wagen! Voor ons is deze leeftijdsgroep meer dan belangrijk. Het zijn namelijk iets oudere mensen die op korte of langere termijn alle zorg van de wereld kunnen gebruiken. En per twee is toch veel leuker en fijner dan alleen?!

Ben je dus 50 60 70 + plus meld je dan alstublieft aan voor een infosessie en we bekijken samen welke trajecten we kunnen opzetten.

Ken je single mannen? Spoor hen aan om zich aan te melden zodat we mensen kunnen matchen en mensen gelukkig kunnen maken!

 

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe organiseren wij onze dienstverlening?

Wij vinden een aantal waarden zeer belangrijk in onze organisatie. Zo moet bij ons alles persoonlijk verlopen. Wij organiseren dus infosessies zodanig we iedereen een keertje gezien hebben en jullie ons ook. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben!

We vinden het ook belangrijk jullie tijd goed te investeren. Geen toevallige ontmoetingen bij ons waar je achteraf van denkt waarom ben ik hier toch op ingegaan. Wij matchen en pas als er een degelijke matching is word je uitgenodigd. Anders heeft het geen zin.

Wij vinden opleiding en inzicht ook belangrijk. Het gaat namelijk niet enkel om aantrekking, maar je moet op langere termijn tevreden zijn met je partner. Daarom bieden wij dan ook een e-learning/webinar aan die de belangrijkste wetenschappelijke inzichten bundelt rond relatietevredenheid en partnervoorkeuren.

Eens de vragenlijsten die op jou en je voorkeuren betrekking hebben zijn ingevuld, beginnen wij met ons matchingsproces.

Vinden wij compatibele mensen dan word je uitgenodigd en gebeuren er ofwel 1 op 1 datings die al dan niet door ons gefaciliteerd worden of wij organiseren in groep een aantal sessies zodanig je de verschillende mensen in groep kan leren kennen.

Klinkt dit voor jou allemaal goed? Heb je nog meer vragen? 

Meld je dan aan voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
speeddating 50 - 60 - 70 + plus
Artikel naam
speeddating 50 - 60 - 70 + plus
Beschrijving
Ben je op zoek naar een speeddating voor 50-60 of 70 +? Wil je mensen leren kennen via slow speeddating of op een andere manier? Meld je dan hier aan!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo