Waarom een nieuwe slow speeddating initiatief in Antwerpen?

Speeddating Antwerpen

Speeddating Antwerpen

 
speeddating antwerpen

Speeddating Antwerpen

De nood aan een nieuw ontmoetingsmodel

A. Nood aan bewustzijn en kennis

Het is eigenaardig dat wij onze partnerkeuze door toeval of gevoel laten bepalen, hoewel wij continu naar een levenspartner en relatiegeluk op zoek zijn.  

Weinig kennis en inzichten over partnervoorkeuren en relatietevredenheid wordt gedeeld onder mensen.  

Veel pijn en verdriet kan voorkomen worden door meer over jezelf en je partnerwens te weten te komen om daarna – maar dan  meer bewust – een partner te kiezen. De kans op relatiegeluk zal hierdoor ook veel groter zijn.

Hoe lost Date A Mate dit op? Met een gratis e-learning en/of webinar over tal van factoren die partnervoorkeuren en relatie-tevredenheid bepalen!

B. Vragenlijsten voor algoritme en matching

Doorheen het traject – en hopelijk tijdens een relatie die eruit voortvloeit – hebben wij vragenlijsten klaarstaan om partnervoorkeuren en je relatiegeluk -en tevredenheid te peilen.  

Deze vragenlijsten en jullie partnervoorkeuren zetten wij in ons algoritme en zo proberen wij de beste één op één matches te vinden, alsook de beste groepssamenstellingen te construeren om single bijeenkomsten mee te doen.

C. Andere manier van daten

Op basis van de matching kan je dus met iemand op date gaan die wij of jij organiseren of word je uitgenodigd om in groep aan een ontmoetingstraject mee te doen. De activiteiten zijn op maat en wat jij / jullie leuk vinden te doen. Dus geen standaardpakketje bij ons!

De groepstrajecten zijn een 5-tal ontmoetingen. Een mix van groepsactiviteiten en 1 op 1 activiteiten in groep waarbij je iedereen op een rustig tempo leert kennen.

Geen snelle ontmoetingen om dan al te moeten oordelen want dan wordt er teveel op gevoel gekozen.

Zo leer je elkaar ten minste echt kennen en kan je wel een gefundeerd beeld van iedereen vormen om al dan niet verder te gaan met iemand.

 Heb je toch nog nood (alleen of met je partner) aan begeleiding omtrent relaties of liefde? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij stippelen een begeleidingstraject uit bij één van onze coaches. 

Interesse gekregen en op zoek naar een slow speeddating in en rond Antwerpen? Schrijf je in via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Aantal singles in België: oorzaak en gevolgen  

A.  Wat is de situatie België
 In België was 1/3e van de huishoudens in 2018 alleenstaand.  Men schat dat in 2060 de helft van het aantal huishoudens alleenstaand is. De afbeelding spreekt boekdelen. Er zijn enorm veel single huishoudens.
 
B. Redenen van meer singles en vereenzaming

De individualisering, de emancipatie van de vrouw in de laatste decennia en het minder volgen van het traditionele hebben het aantal scheidingen sterk beïnvloed.

Bovendien zorgt de snelheid van het leven ervoor dat we onszelf niet meer de kans geven mensen te leren kennen. En dat is iets wat wij met het concept van Date A Mate willen veranderen.

Veroudering van de bevolking en een grotere in-en uitstroom van nieuwe mensen in onze samenleving (onder impuls van de globale economie) zorgen voor meer vereenzaming en/of meer mensen die zich opnieuw moeten integreren in de samenleving. En dat is iets wat wij van Date A Mate ook willen aanpakken.

C. Belang Date A Mate

En of dat dit een belangrijk project is! Onderzoek geeft aan dat alleenstaanden het moeilijk hebben de eindjes aan elkaar te knopen, meer kans op psychologische problemen en een minder ruim sociaal netwerk hebben om op terug te vallen.

Wij willen mensen ontmoetingskansen geven door echte ontmoetingen te organiseren om nieuwe mensen echt te leren kennen! En niet op een gehaaste manier, maar terug back to basics.

Dating bureau Antwerpen

Interesse gekregen en op zoek naar een slow speeddating in en rond Antwerpen? Schrijf je in via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!