Speeddating in Antwerpen

Speeddating in Antwerpen

In Antwerpen zijn er enkele speeddating organisaties waar je aan kan deelnemen.

De grootste speeddating organisaties in Antwerpen zijn Smartvibes & Dare to Date. Het zijn speeddating organisaties op een vrij traditionele manier. Smartvibes en Dare to Date organiseren over verschillende steden in België en Nederland speeddating sessies waar je je kan inschrijven op leeftijd.

Het idee van deze speeddating sessies is simpel: je meldt je aan en komt naar de gegeven plaats. Afhankelijk of je man of vrouw bent zal je doorschuiven. Er zijn interacties van 5 minuten en dan wordt er doorgeschoven.

Op het einde van de sessie geeft iedereen aan wie hij/zij nog eens terug wilt zien.

De organisatie verzamelt de gegevens en indien er een match is dan worden de gegevens van de match aan de desbetreffende personen doorgegeven.

Ons concept is iets anders in de zin dat wij ook speeddating organiseren, maar op een trage manier.

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Dat wilt zeggen dat wij om en bij de 5 sessies organiseren per groep en iedereen per sessie minstens een half uur met elkaar laten kennis maken. Wij gaan de groepen ook kleiner maken omdat wij maximaal met 14 in groep willen zitten.

Daarnaast willen wij minder traditioneel zijn. Wij willen leuke activiteiten aanbieden die jullie zelf aangeven te willen doen.

Dit kan gaan van avontuurlijk kajakken op de Lesse tot een theaterstuk gaan kijken of een volledig culinair restaurant afhuren voor onze speeddate. Jullie geven ons ideeën en wij werken ze uit!

Wij werken ook minder op toeval door mensen niet ad random samen te zetten, maar door bewust te matchen op basis van wetenschappelijke vragenlijsten.

Wij bieden jullie ook een gratis e-learning en webinar aan zodanig jullie jullie meer kunnen verdiepen in wat de wetenschap momenteel over liefde en vriendschap zegt/denkt.

Onze mensen komen in een database online terecht. Deze kunnen wij altijd inzien (en op een latere termijn jullie ook). Jullie kunnen ten alle tijden terug in groep beginnen daten of op date gaan met 1 iemand. Jullie gegevens blijven ook bewaard zodanig je niet de hele procedure opnieuw moet doen/

Klinkt dit concept als muziek in de oren en wil je ons beter leren kennen?

Schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Speeddating te Antwerpen
Artikel naam
Speeddating te Antwerpen
Beschrijving
Wil je eens op een andere manier aan speeddating doen in Antwerpen? Kom dan slow speeddaten in Antwerpen bij Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo