uitgaan voor singles alleenstaanden vrijgezellen 50 60 70 + plus

uitgaan voor singles alleenstaanden vrijgezellen 50 60 70 + plus

Waar kan je voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen 50 60 70+ plus uitgaan in de provincie Antwerpen? Wij geven je een 2 opties!

Een vereniging die feestjes organiseert is Oever vzw. De feestjes gaan door in Hoogstraten. Er is wel geen leeftijdsgrens dus iedereen is welkom.

In Willebroek is er ook een café die 40+ feestjes organiseert. 

Antwerpen zelf heeft niet echt initiatieven die enkel en alleen gericht zijn op oudere leeftijdsgroepen.

Daarom misschien toch maar beter je gewoon inschrijven bij Date A Mate? 

Wij proberen ons ook te richten naar oudere leeftijdsgroepen.

Bovendien zijn wij er vrij zeker van dat je bij ons meer kans op een levenspartner gaat maken dan tijdens een toevallig avondje uit!

En als je echt graag uitgaat dan geef je dat gewoon aan in ons formulier en organiseren wij een avondje uit voor jou en je groep! Daarnaast hoef je niet meer op zoek te gaan naar andere singles want vooraf is er een matching geweest die jou heeft samengezet met de beste kandidaten in onze poule.

 Ideaal toch?

Geef je wekelijkse zaterdagavond feestje dus op en kom in de plaats singles ontmoeten bij Date A Mate! 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe gaan wij te werk? 

Na aanmelding worden er infosessies georganiseerd. Op deze infosessies leer je ons een beetje kennen, en leren wij jou kennen. Zo kunnen we zien of er een match is tussen ons als organisatie en jij als persoon.

Is dit zo dan beland je op het matchingsplatform en krijg je een gratis e-learning en webinar over partnervoorkeuren, relatietevredenheid toegestuurd. Nadat je deze bekeken hebt, vul je de vragenlijsten in die ons toelaten je te koppelen aan andere mensen.

Eens wij alle data ontvangen hebben, beginnen wij te koppelen. dit kan 1 op 1 zijn of in groep.

Wij houden ervan om de groepen niet al te groot te maken zodanig je het overzicht niet kwijt geraakt en je met iedereen een persoonlijke touch hebt.

Met elke potentiële partner/vriend krijg je per sessie minstens een half uur om elkaar te spreken. Een traject is ongeveer een vijftal sessies.

De activiteiten zijn op maat in die zin dat wij luisteren naar de interesses en passies van de deelnemers. Wij gaan bijvoorbeeld dus geen actieve activiteiten aanbieden voor mensen die eerder rustig kuieren in een winkelstraat bijvoorbeeld.

Ben je geïnteresseerd? Heb je nog vragen? schrijf je dan in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
uitgaan voor singles alleenstaanden vrijgezellen 50 60 70 + plus
Artikel naam
uitgaan voor singles alleenstaanden vrijgezellen 50 60 70 + plus
Beschrijving
Waar kan je zoal uitgaan voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen 50-60-70+plus? Kom slow speed daten in Antwerpen met de diensten van Date A Mate!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo