Date-a-Mate

Vind hier je perfecte date locatie!

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor je date, maar wil je het niet zo standaard hebben in gebieden die iedereen immers al kent? Dan hebben wij wellicht een tip voor een toplocatie voor jou! Je bent er waarschijnlijk al vaak langs gereden, maar je bent misschien niet bekend met al het moois wat hier te vinden is. We hebben het namelijk over de locatie Loosdrecht! In Loosdrecht zijn namelijk wel mooie natuurgebieden en locaties waar je prachtige dingen kunt zien en ontdekken. We bespreken hier een aantal activiteiten die je date wellicht wat leuker kunnen maken.

Vaartocht door de Loosdrechtse plassen

Om van de mooie natuurgebieden en plassen te genieten is het mogelijk om bootjes, sloepen of een Fluisterboot te huren in Loosdrecht. Door een bootje te huren kun je echt even de tijd nemen om tot elkaar te komen. Je wordt immers tijdens een boottocht niet gestoord. Het is dan misschien wel het geschikt moment om een lekkere lunch mee te nemen. Of wat kleine hapjes, zoals wraps, aardbeitjes en een lekker drankje natuurlijk. 

Kasteel museum Sypesteyn

Na je boottocht kun je eens een kijkje nemen bij het prachtige kasteel museum Spesteyn. Om het kasteel bevindt zich een schitterende tuin waar je een leuke wandeling aan kunt vastknopen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit prachtige kasteel van binnen te bekijken. Een onwijs leuk tripje dus om je date mee naar toe te nemen.

Lekker hapje eten

Om de gezellige dag af te sluiten is het natuurlijk wel zo leuk om samen nog even een hapje te gaan eten bij een luxe restaurant. Ook in Loosdrecht zijn er genoeg opties om je romantische date voort te zetten. Je hebt namelijk keuze uit onwijs veel verschillende restaurants. Wat dacht je van een Indian restaurant of ben je meer het type voor italiaanse gerechten? Als je van de Franse keuken houdt zijn er ook genoeg opties. Probeer erachter te komen waar je date van houdt en vind het bijpassende restaurant om je dat succesvol af te sluiten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek jij ware liefde? Lees dan onze blog en vind datinginspiratie!

Contactgegevens

Via info @ date-a-mate.be. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden