Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner?

Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner?

Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner? Een vraag die vaak gesteld wordt door singles omdat ze nieuwsgierig zijn of misschien nog plekken zijn waar ze toch nog niet gezocht hebben.

Toch is het vaak in een klein hoekje dat het zit en is het niet zo dat je ergens vergeten te kijken bent.

Er zijn verschillende opties. Velen beginnen een nieuwe hobby of opleiding. Anderen gaan gewoon naar plekken waar ze minder komen. Of zoeken oude of nieuwe vrienden op.  Nog andere verslijten hun tijd op dating apps of schuimen alle feestjes af op zoek naar de ware.

Langs de andere kant kan je het ook georganiseerder aanpakken.

Zo zijn er speeddate organisaties, relatie-of datingbureaus, single organisaties of online platformen. Maar er is natuurlijk ook Date A Mate!

 

Speed dating 70 +
Date evenementen

Hoe zien wij onszelf? Als een combinatie van de verschillende georganiseerde organisaties.

Wij gebruiken een online gedeelte om een eerste interacties en alles te organiseren qua data en evenementen. Maar daarna gaan wij meteen over op real life. Wij gebruiken een soort van speeddate format, maar dan een slow dating format. 

Wij doen allerlei activiteiten zoals single organisaties, maar hebben ook een wetenschappelijke insteek zoals een relatiebureau.

Kortom, wij zijn een manusje van alles!

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het allemaal in zijn werk gaat?

Schrijf je dan als de bliksem in voor een infosessie!

Interesse gekregen en op zoek naar een date? Meld je aan via de knop om je beschikbaarheid voor een infosessie door te geven!

Samenvatting
Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner?
Artikel naam
Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner?
Beschrijving
Waar ontmoeten de meesten mensen hun partner? We maken een overzicht. Meld je aan bij Date A Mate en Kom slow speed daten in Antwerpen!
Auteur
Publisher Name
Date A Mate
Publisher Logo